Συναρπαστικές ηχητικές ξεναγήσεις σε 12 γλώσσες, για το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης!

‘Το Μουσείο Είναι Παντού’! Η νέα εφαρμογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, ή αλλιώς ‘MuseumOnTheGO’, είναι ήδη σε λειτουργία προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο ψηφιακής ξενάγησης στο Μουσείο και σε ολόκληρη την πόλη.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης είναι από τα μεγαλύτερα μουσεία της χώρας και το κεντρικό μουσείο της Βόρειας Ελλάδας. Με μοναδικές συλλογές αρχαίων αντικειμένων και πλούσια δραστηριότητα και εξωστρέφεια.

Η νέα του εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα (App Store and Google Play Store) λειτουργεί πολυγλωσσικά σε 12 γλώσσες και πραγματοποιεί πλήρη ξενάγηση σε κάθε επισκέπτη, από κάθε γωνιά του κόσμου!

Μέσα από 250 αντικείμενα και 400 γοητευτικές ιστορίες, που οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σε 12 γλώσσες, η εφαρμογή μας ταξιδεύει στον χρόνο και ξεδιπλώνει την αθέατη πλευρά της αρχαίας Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ηχογραφήσεις όλων των γλωσσών πραγματοποιήθηκαν στα studio μας, με το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών εκφωνητών μας, σε συνεργασία με την  Arx.Net που υλοποίησε όλη την εφαρμογή και με την εταιρία Hypertech.

Δείτε περισσότερα εδώ

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
0:00
0:00